")); }

Aftenkort

aftenkort
mandag – lørdag fra 17.30 – 22.00




Snacks & små retter - 50

Fuglekvidder –
øllebrød – skinke
Hønse Consommé –
croutoner – purløg
Friteret brandade –
dild – mayonnaise



forretter - 100

Rødspætte
- bacon – ærter – blåmuslingsauce – perleløg
Røget lammeryg -
agurk – rugbrød – spinat – blåbær



hovedretter - 225

Dagens fangst
– tjeneren vejleder
Kylling i frikassé –
blomkål – gulerod – persille – brændte løg
Kalvemørbrad (+50,-)
– hvid portvinssauce – timian – forårsløg – svampe



oste - 100

Danske oste –
4 oste med behørig garniture.


desserter - 75

”Koldskål” –
vanilje – kakao – bær
Chokoladedessert –
mørk mousse – sprød chokolade – yoghurt