Fiskeaften & Champagne aften
Fiske & Champagne aften…
Fredag d. 12-04-2013 - Kl. 18.00
4 retters menu inkl. velkomst, Champagne og kaffe
Frank Ravn, fra HJ Hansen Vin, præsenterer champagnerne til aftenens menu
Velkomst
Kaviar & kammusling
cremefraiche – agurk – vodka
Deutz Brut Classic NV, Magnum
Stenbiderrogn
rødtunge – radiser – rugbrød – purløg
2006 Deutz Brut Vintage
Ristet jomfruhummer
tomat – beurre blanc – spæde løg – østers
2003 Amour de Deutz, Blanc de Blancs
Helleflynder på toast
hummersauce – løgskaller – skovsyre – gulerod – svampe
2007 Deutz Rosé Vintage
Chokolade & vanilje
krystalliseret chokolade – karamel – sorbet
Deutz Demi Sec NV
Kaffe og te
sødt – salt – surt
Pris pr. person 948,-
velkomst – 4 retters menu – 4 retters champagnemenu – kaffe med sødt