")); }

Madklubben

Madklubben
Marts 2016
Onsdag d. 02-03-2016

Restaurant Sct. Knuds
Velkommen
Først vil jeg gerne byde nye medlemmer velkommen til Restaurant Teglværksskovens madklub, det er utroligt positivt at der stadig kommer mange tilmeldinger, og at opbakningen til vores arrangementer har været så stor. Tak for en hyggelig aften i februar, det var dejligt at se så mange af Jer.
Tankerne bag denne madklub er at nyde og snakke om god mad med ligesindede, samt at udvide kendskabet til de gode lokale råvarer der findes i vores område. Dette vil vi opnå ved at invitere producenterne ind og fortælle lidt om deres produkter, samt ved at bruge de selv samme produkter i den menu der vil blive serveret den første onsdag i hver måned.
En gang i mellem vil der også være smagning på f. eks. vin, øl eller lignende, da det man får og drikke til maden er en stor del af den fulde oplevelse.

Spisningen
Denne måneds spisning bliver ONSDAG d. 02-03-2016 kl. 19.00
Som mange af Jer nok ved har vi overtaget Restaurant Sct. Knuds her den 01-01-2016, med opstart fra marts.
Vi glæder os utroligt meget til at starte op derude og til at byde velkommen til nye og gamle gæster.
Og selvfølgelig skal madklubben være nogle af de allerførste til at se restauranten, smage maden og hilse på personalet.
Vi vil denne aften præsenterer jer for vores nye koncept, vores menukort, drikkevarer samt mulighederne for at afholde arrangementer og fester i de flotte lokaler.
Menuen denne aften vil blive en let og simpel buffet som vil afspejle vores madstil og menukort, prisen er inkl. alle drikkevarer, hvor i frit kan forsyne Jer hele aftenen.
Hele herligheden koster kun 295,- denne aften, stor buffet samt fri drikkelse.

Menu.

Udvalg af husets sild
karrysild – kryddersild – stegte sild – rugbrød – løg – kapers

Lakseanretning
mousse af varmrøget laks – koldrøget laks – grillet brød – salat – sennepscreme

2 slags suppe
serveres med groft brød

Mini Burgers
- klassisk burger – salat – agurk – tomat – løg – oksekød – mayonnaise
- pariser burger – rå løg – kapers – rødbede – peberrod – æggeblomme

Håndskårne pommes frittes
rørt mayonnaise – ketchup – havsalt

Dagens ret
Vi laver 2 eksempler på dagens ret.

Grillet oksefilet
velhængt okse – rødvinssauce – kartofler – bagte grønsager

Gammelost
sennep – rødløg – karse

Dagens kage
2 slags kage med tilbehør


På gensyn
Rasmus Kirk Henriksen