")); }

Ølarrangemnet

Øl arrangement

D. 16-03-2016, Kl. 18.00

4 retters menu – Tema, Øl til og i mad

Til sidste års smagning serverede vi øl fra Rise bryghus og Gundestrup Bryggeri.
I år er det Kerteminde bryghus og Aarup Bryghus som skal leverer øllet til middagen.
Det bliver i år med 8 forskellige øl, 4 fra hvert bryghus, som i skal smage til aftenens 4 retters menu.
De øl I har i glasset er også brugt i de enkelte retter.

4 retter inkl. 8 forskellige øl

Cremet fiskesuppe
stegt torsk – kartoffel – brændt porre – dild
Aarup, Wheat – Kerteminde, Amanda

Røget svinemørbrad
rygeost – små salater – syltet asie
Aarup, Alé – Kerteminde, Jomfruhøjen

Braiseret kalvebryst
sellericreme – rødbeder – æble – saltbagte kartofler
Aarup, Dubbel – Kerteminde, Johannes Larsens Alé

Chokoladedessert
mokkacreme – solbær – hvidchokolade
Aarup, Brown Alé – Kerteminde, Præstens Skræk


Pris pr. person
475,-