Øl arrangement
4 retters menu – Tema, Øl til og i mad
Til sidste års smagning serverede vi øl fra Rise bryghus og Gundestrup Bryggeri.
I år er det Kerteminde bryghus og Aarup Bryghus som skal leverer øllet til middagen.
Det bliver i år med 8 forskellige øl, 4 fra hvert bryghus, som i skal smage til aftenens 4 retters menu.
De øl I har i glasset er også brugt i de enkelte retter.
4 retter inkl. 8 forskellige øl
Cremet fiskesuppe
stegt torsk – kartoffel – brændt porre – dild
Aarup, Wheat – Kerteminde, Amanda
Røget svinemørbrad
rygeost – små salater – syltet asie
Aarup, Alé – Kerteminde, Jomfruhøjen
Braiseret kalvebryst
sellericreme – rødbeder – æble – saltbagte kartofler
Aarup, Dubbel – Kerteminde, Johannes Larsens Alé
Chokoladedessert
mokkacreme – solbær – hvidchokolade
Aarup, Brown Alé – Kerteminde, Præstens Skræk
Pris pr. person
475,-