Forår
Selskabsmenuer
april – maj – juni
Forretter
Stegt havkat
asparges – brøndkarse – hollandaise
Hummersuppe
citron – dild – ristet helleflynder
Røget svinemørbrad
persille – rygeost – sprøde salater
Hovedretter
Gråsten kylling
spelt – persille – asparges – frikasse – brødkarse
Kalvefilet og skank
gulerod – hvidportvinssauce – bacon – spidskål
Lammeryg (+ kr. 25,-)
ramsløg – blomkål – sauce Robert – spinat – braiseret bov
Kalvemørbrad (+50,-)
pommes Anna – hvide asparges – brunet smør – blomkål – trøffelsauce
Ost og desserter
3 slags ost
kiks – sødt - salt
Rabarberdessert
hvidchokolademousse – sorbet – sprødt
Chokoladekage
mandler – hasselnødder – sorbet
Creme brüle
rabarberkompot – vanilje – yoghurtsorbet – skovsyre
2 retter 298,-
3 retter 335,-
4 retter 378,-
5 retter 435,-
Appetizer & ganerenser 55,-
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.