")); }

Selskabsmenu, April - Juni

Forår
Selskabsmenuer

april – maj – juni


Forretter

Stegt havkat
asparges – brøndkarse – hollandaise

Hummersuppe
citron – dild – ristet helleflynder

Røget svinemørbrad
persille – rygeost – sprøde salater


Hovedretter

Gråsten kylling
spelt – persille – asparges – frikasse – brødkarse

Kalvefilet og skank
gulerod – hvidportvinssauce – bacon – spidskål

Lammeryg (+ kr. 25,-)
ramsløg – blomkål – sauce Robert – spinat – braiseret bov

Kalvemørbrad (+50,-)
pommes Anna – hvide asparges – brunet smør – blomkål – trøffelsauce


Ost og desserter

3 slags ost
kiks – sødt - salt

Rabarberdessert
hvidchokolademousse – sorbet – sprødt

Chokoladekage
mandler – hasselnødder – sorbet

Creme brüle
rabarberkompot – vanilje – yoghurtsorbet – skovsyre


2 retter                                 298,-
3 retter                                 335,-
4 retter                                 378,-
5 retter                                 435,-
Appetizer & ganerenser        55,-


Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.