Vinter
januar – februar – marts
Forretter
Stenbiderrogn
citroncreme – rødløg – blinis
Andepaté
syltede æbler – smørstegte rødder – cognac
Cremet hønsekødssuppe
hanekylling – persilleolie – jordskok
Hovedretter
Stegt torsk
svampefrikasse – rosenkål – æble – karse
Sprødstegt svinebryst
hvidkål – senneps sauce – rødbeder – selleri
Oksefilet (+ kr. 25,-)
grønkål – svampe – brændte løg – cognacsauce
Oksemørbrad (+ kr. 50,-)
glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce – kroketter
Ost og desserter
3 slags ost
kiks – sødt - salt
Æblesorbet
hvidchokolade – mokka creme brüle
Lun pærekage
vaniljeiscreme – krystalliseret chokolade
Citronfromage
lakrids merenges – kærnemælksiscreme
2 retter 298,-
3 retter 335,-
4 retter 378,-
5 retter 435,-
Appetizer & ganerenser 55,-
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.