")); }

Selskabsmenu, Januar - Marts

Vinter

Selskabsmenuer

januar – februar – marts


Forretter

Stenbiderrogn
citroncreme – rødløg – blinis

Andepaté
syltede æbler – smørstegte rødder – cognac

Cremet hønsekødssuppe
hanekylling – persilleolie – jordskok


Hovedretter

Stegt torsk
svampefrikasse – rosenkål – æble – karse

Sprødstegt svinebryst
hvidkål – senneps sauce – rødbeder – selleri

Oksefilet (+ kr. 25,-)
grønkål – svampe – brændte løg – cognacsauce

Oksemørbrad (+ kr. 50,-)
glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce – kroketter


Ost og desserter

3 slags ost
kiks – sødt - salt

Æblesorbet
hvidchokolade – mokka creme brüle

Lun pærekage
vaniljeiscreme – krystalliseret chokolade

Citronfromage
lakrids merenges – kærnemælksiscreme



2 retter                                 298,-
3 retter                                 335,-
4 retter                                 378,-
5 retter                                 435,-
Appetizer & ganerenser        55,-


Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.