")); }

Selskabsmenu, Juli - September

Sommer

Sæsonmenu

Juli – August – September


Forretter

Smør stegt rødtunge
muslingesauce – ærter – bacon

Cremet græskarsuppe
syltet svinekæbe – radiser

Kammuslinger
spinat – rugbrød – spidskålscreme – hummersauce


Hovedretter

Ristet havkat
blomkålscreme – spæde løg – glasereret gulerod

Gråsten unghane
majs – svampe – røget svinebryst – peberrod

Kalvefilet (+ kr. 25,-)
svampe – blomkål – brombærkompot – sherrysauce

Kalvemørbrad (+ kr. 50,-)
kantareller – pommes Anna – ærter – syltede ribs – trøffelsauce


Ost og desserter

3 slags ost
kiks – sødt – salt

Sommerbær
hyldeblomst – vaniljeis – marcipan

Lun blåbærkage
chokoladeis – valnødder – vanilje

Kirsebærsorbet
chokoladekage – mandler – hasselnødder


2 retter           298,-
3 retter           335,-
4 retter           378,-
5 retter           435,-
Appetizer & ganerenser        55,-


Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.