"));
}
Selskabsmenu, Oktober - December
Efterår
Sæsonmenu
oktober – november – december
Forretter
Stegt torsk
jordskokcreme – bacon – rosenkålsblade
Cremet blåmuslingesauce
gulerod – selleri – dild – dampede muslinger
Røget kalvemørbrad
frisé – æbler – purløgsolie – kørvel
Hovedretter
Langtidsstegt kalvefilet
hummerfrikassé – selleri – gulerod – svampe
Andebryst (+ kr. 25,-)
cognac – æble – sellericreme – valnødder
Sprængt svinemørbrad
rosenkål – bacon – persillerod – portvinssauce
Oksemørbrad (+ kr. 50,-)
kroketter – bearnaise – brændte løg – saltbagt selleri
Ost og desserter
3 slags ost
kiks – sødt – salt
Havtorn creme brüle
krokant – sorbet – hvidchokolade
Lun æblekage
vaniljeiscreme – æblepure – mandler
Mørkchokolademousse
appelsin – havtorn – merenges
2 retter 298,-
3 retter 335,-
4 retter 378,-
5 retter 435,-
Appetizer & ganerenser 55,-
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.