")); }

Selskabsmenu, Oktober - December

Efterår
Sæsonmenu
oktober – november – december


Forretter

Stegt torsk
jordskokcreme – bacon – rosenkålsblade

Cremet blåmuslingesauce
gulerod – selleri – dild – dampede muslinger

Røget kalvemørbrad
frisé – æbler – purløgsolie – kørvel


Hovedretter

Langtidsstegt kalvefilet
hummerfrikassé – selleri – gulerod – svampe

Andebryst (+ kr. 25,-)
cognac – æble – sellericreme – valnødder

Sprængt svinemørbrad
rosenkål – bacon – persillerod – portvinssauce

Oksemørbrad (+ kr. 50,-)
kroketter – bearnaise – brændte løg – saltbagt selleri


Ost og desserter

3 slags ost
kiks – sødt – salt

Havtorn creme brüle
krokant – sorbet – hvidchokolade

Lun æblekage
vaniljeiscreme – æblepure – mandler

Mørkchokolademousse
appelsin – havtorn – merenges


2 retter                                 298,-
3 retter                                 335,-
4 retter                                 378,-
5 retter                                 435,-
Appetizer & ganerenser        55,-


Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.